elelmiszer3.jpgA táblázat a gyakran fogyasztott élelmiszerek által okozott savterhelésről ad tájékoztatást. A pozitív értékek (pl. 2,2) savfelesleget, a negatív értékek (pl. -1,6) bázisfelesleget jeleznek.
A receptekben használt hozzáadott anyagok tekintetében a táblázat nem teljes, mert a PRAL-értékeket eddig nem minden élelmiszerre állapították meg.

A táblázat ide kattintva letölthető!
Forrás: BeaCo

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Kordován WEB


Egészségvédelem


Homeopátiás tanácsok

Homeopátia

Impresszum

 

Honlaptulajdonos:
Kordován Patika
A honlapot szerkeszti:
helpNeT
Felelős szerkesztő:
Offenbeckné Dr. Sólyi Ilona

 

Adatkezelési tájékoztató

 

Jognyilatkozat  

 

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik  a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!

 

Látogatószámláló

Oldalletöltések száma: 1505212